Karaman’ın sevilen gazetecilerinden Karamanhaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Berat Fevzi Karaden ile Emine Nur Doğan, düzenlenen görkemli bir nişan töreniyle evliliğe ilk adımlarını attı.

7 Nisan akşamı saat 19.00’da Atilla Wedding Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen merasim, adeta bir düğün havasında geçti. Kalabalık davetli topluluğu, bu özel gecede doyasıya eğlendi; müzik ve danslarla gecenin tadını çıkardı.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından sahneye çıkan Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Kalaycı konuşmasında, “Karaman’ın değerli gençlerinden Berat Fevzi Karaden’i böyle mutlu bir günde görmekten büyük memnuniyet duydum. Her iki aileye de hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Nişan merasimine, Karaman siyaset ve iş dünyasından da yoğun katılım oldu. AK Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, CHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selehaddin Pekoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yangöz ve çok sayıda seçkin davetli bu mutlu ana tanıklık etti.

Karamanhaberleri.com ailesi olarak, bu güzel günlerinde Berat Fevzi Karaden ve Emine Nur Doğan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, geceye katılarak destek veren tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.